De utvalda

El Mika Mi nailpolish

Så, någon som  är nyfiken på vilka nagellack som fick följa med på vår flytt?

Eftersom mitt intresse för nagellack har ökat stadigt de senaste åren var det inte helt enkelt att välja ut favoriterna, och jag satte en egen gräns på under 20 lack. Från en rätt så modest samling för fyra (!) år sedan ligger jag nu inne med en såpass stor mängd lack att jag antagligen skulle kunna lacka om en gång om dagen, i några år, utan att ta slut på lack. Förutom det, så är nog det mest märkligaste att jag har extremt mycket lättare att rättfärdiga snarlika färger än vad jag hade förr. Ett nytt poolblått lack som är rätt likt ett annat blått jag har? Mi för fyra år sedan hade nöjt sig med ett — utan att blinka. Men nya Mi kan inte tänka sig att enbart ha ett av dom. Så… Intervention, anyone?

Ni förstår ju hur den ytliga panikkänslan kom krypande när valet skulle göras! Efter mycket möda och stort besvär (och några panik-sms till Ka) valde jag dessa 15:

  • Kategori Nedtonad — Peaceful Opposition (Orly), #363 (Depend), Playa del Platinum (Essie), Don’t Burst My Bubble (OPI)
  • Kategori Färg — Orange Fizz & Fracas (Chanel), Get Your Côte (Leighton Denny), Saturday Disco Fever (Essie)
  • Kategori Mörka — Rouge Noir (Chanel), In The Cable Car-Pool Lane (OPI), Stormy Weather (Deborah Lippmann), Hassid (AA)
  • Kategori BlingGraphite & Péridot (Chanel)
  • + överlacket Gel Coat från Dior

4 kommentarer

Lägg till din →

Tack Kerstin! Men du, det är ett Mission Impossible — let me tell you. Hur genomtänkt och bra det än kändes vid tillfället kan jag inte låta bli att sakna vissa lack, och tänka “åååh nu skulle ja ju haft xxx” 😀 Haha! Can’t have it all. Kram!

Lämna ett svar