Curly hair don’t care

Ouidad Devacurl Redken Macadamia

Känner ni till skönhetskedjan Ulta Beauty? Jag läste om den för något år sedan — antagligen då jag var på jakt efter China Glaze i NYC, men lyckades inte pricka in någon butik (det finns tyvärr ingen på Manhattan). Närmaste svenska motsvarigheten är antagligen Kicks, men såklart, gånger hundra. Bortsett från vissa superlyxiga märken som bara hittas på Manhattans finare butiker (läs: Rodin) kan du hitta nästintill allt på Ulta.

För två veckor sedan åkte jag dit med ett mål: småflaskor med hårprodukter. Ni förstår att utbudet för oss med lockigt/krulligt/vågigt/allt utom rakt hår är så SINNESSJUKT mycket större här i USA än i Sverige att jag blir helt salig bara jag går in på närmsta matbutik eller apotek. Och eftersom jag (givetvis) vill prova så mycket som möjligt känns det orimligt att jag köper varje produkt i fullstorlek –> reseförpackningar I love you!

Först till test blev ett set från Ouidad och ett från Deva Curl. Jag har läst bra om båda på olika sidor (där jag identifierat mig själv som en locktyp 3A, FYI)  och är mycket peppad på att testa. Utöver det köpte jag en lite flaska av reparerande Extreme Anti-Snap från Redken, och en provpåse på Deep Repair Masque från Macadamia. Jag har redan hunnit testa lite, men återkommer när jag vet mer om resultat och effekt!

12 kommentarer

Lägg till din →

Jag har bara varit inne i en Ulta-butik och den ligger i LA, men jösses vad jag älskade den butiken! Kan säga att det blev en tung kasse med härligheter! Bara deras hemsida gör ju att saliven rinner till.

Har aldrig sett en Ulta och vet inte om jag får det någonsin. Finns säker massor jag skulle “behöva” köpa där.
Vill ha en grej från Qvc som inte heller skickar till Svedala, ibland är det inte rättvist.

Lämna ett svar