Lumene Cloudberry Volume Serum Mascara

lumene mascara

Första gången jag använde Volume Serum Mascara från Lumenes Cloudberry-serie stördes jag direkt av att borstens plastpiggar var så hårda. Det var nästan så att dom irriterade ögonfranskanten när jag stötte emot den med borsten, mycket störande. Nu är jag inte den som ger upp så lätt, så trots vissa motstridiga känslor fortsatte jag att använda den dagligen. Och vet ni, jag vet inte om det är jag som vant mig vid känslan eller blivit bättre på att undvika ögonfranskanten, men nu två månader senare tänker jag aldrig på det. Visdomsord: Hang in there!

Det här är en mascara som inte gör speciellt mycket väsen av sig, och som passar dig som är ute efter en enkel vardagsmascara bättre än den som gillar bautaborstar med lösögonfranseffekt. Jag gillar främst att fransarna blir fjäderliknande och separerade, men har saknat lite extra svärta och volym. På bilderna har jag en tunn kant med eyeliner (Orpheus Eye Kohl från MAC) som ger det hela lite större effekt, men utan det — vilket är min vanligaste sminkning — känns det hela lite klent.

Borttagningen är det inget problem med (jag slipper svarta fläckar under ögonen så länge jag inte har parat ihop det hela med en liquid eyeliner) och hållbarheten under dagen likaså. På slutet av sin hållbarhet började den bli lite torr — men det är inte direkt unikt, och den gick fortfarande bra att använda.

Jag har varit nöjd med Volume Serum Mascara under den tid jag har testat den, och eftersom jag sällan går på gala eller klubb har volymaspekten inte varit direkt störande. Men nu är jag ändå sugen på något Lite Mer!

3 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar