Comfort Zone Skin Regimen Hydra-Pro

Comfor Zone skin regimen hydra pro

Vi har sagt det förr och vi säger det igen: hur har vi kunnat undgå att skriva ett inlägg om världens bästa kräm och serum?! Äntligen kommer en riktig recension och ni kan nog redan ana vad vi tänker säga. Serien Skin Regimen från Comfort Zone är the shit. Det finns två olika delar av serien, Juvenate-Pro med fokus på att motverka och förfina djupa rynkor och ålderstecken, och Hydra-Pro som en lite lättare antiaging med fokus på fukt — och som passade oss 30-åringar perfekt.

Hydra-Pro Cream Gel är skön och svalkande, doftar örtigt och fräscht och lämnar hyn med en känsla av lugn och harmoni. Ja, faktiskt. Konsistensen är som en krämigare gel, alltså inte någon halkig och genomskinlig historia. Utöver att vara extremt återfuktande ökar den även hudens spänstighet, och kombinationen av de två egenskaperna är oslagbar. Att den kommer i en burk ses av vissa som ett stort no-no, men för oss var det inget större hinder.

Men det bästa av allt är ändå serumet Hydra-Pro Booster. Samma örtiga, diskreta doft och samma känsla av total återfuktning. Och varför ska en använda serum då? Jo, för att molekylerna är minimala och kan tränga ner mycket djupare än en kräm, som egentligen bara kan påverka det yttersta hudlagret (läs mer här)! Ett serum som Hydra-Pro Booster återfuktar på djupet, tack vare vår älskling hyaluronsyran, och vi kan med säkerhet säga att detta var produkten som fick oss att inse storheten och magin med serum. Welcome to the age of the serums! Ni kommer aldrig se våra badrumshyllor utan någonsin igen.

Det går att argumentera mot att använda tunga glasbehållare för ansiktsvård, dels blir det väldigt mycket tyngre på resa, medan det är en större risk för skador i badrummet om något tappas mot handfatet eller klinkers. Det positiva är att det inte finns någon risk för överföring från plast- eller metallväggar, och självklart att det känns som prislappen kan rättfärdigas något mer med tunga, lyxiga behållare. Vi klarade oss utan olyckor, och det går alltid att packa lätt med lite kompromisser.

Återfuktad och mjuk hy utan en enda irritation, vi säger bara aaaaaaaah. Mi hade även lyxen att använda rengöringen Facial Cleanser från Kahina samtidigt, och det var sannerligen en match made in heaven.

3 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar