Kvartett från M Picaut

MPicaut

En lördag i juni var El Mika inbjuden till bloggträff på Skönhetsfabriken tillsammans med väl valda delar av Sveriges skönhetsbloggare (läs mer här, här eller här). Härliga Mette (som vi många år sedan gjorde en Q&A med) var med på träffen och med mig hem fick jag ovan produkter från hennes märke, M Picaut.

  • Nourishing Cleanser verkar extremt snäll även för torr och känslig hy, så den här godingen sparar jag till vintern
  • Jag hoppas att jag kommer inse storheten med ögonkräm när jag börjar använda Precious Eye Cream — som verkade mycket skön
  • Hydrating Water är ett ansiktsvatten i sprayform baserad på aloe vera! Ja, det förtjänar ett utropstecken
  • Och sist men inte minst har vi Precious Oil, som jag har provat lite innan. Den här ska hjälpa till att lugna min reaktiva hy som lätt rodnar och blir irriterad. Det går också bra att göra en egen ögonmask genom att blanda ögonkrämen och oljan och försiktigt applicera runt ögonen

2 kommentarer

Lägg till din →

Jag gav bort mitt set till El, förutom oljan, som jag slängde halvanvänd! 😮 Yes, true story, men föll inte för grejerna. DÅ. Det var nog den lilla plastflaskan och att oljan höll på att bli gammal där i.

Lämna ett svar