Tio tomma #10

TioTomma10a

Tionde tio tomma! Nej, jag har inte tröttnat på att dokumentera använda produkter. Dels får ni läsa minirecensioner, och jag får lite koll på vad jag har använt. Om ni vill veta mer om en viss produkt, är det bara att säga till som vanligt. Här är föregående inlägg i serien: #1#2#3#4#5#6#7#8 och #9. Och här följer denna omgång (fr vänster till höger):

  • Deep Cleansing Shampoo från Label.m lockade mig på grund av pepparmint, tea tree-olja och eukalyptus. Helt okej, men inte så värst spännande — så mannen fick använda upp det
  • Intensive Mask från samma märke gjorde håret mjukt och friskt, men var väldigt odryg. Burken räckte knappt till tio inpackningar, även nu med kort hår
  • Den oparfymerade duscholjan från Eucerin må se rätt trist ut, men den är oslagbar — vinter som sommar!
  • Davines… älskade märke! Replumping Shampoo ger spänstigt och tåligt hår, och även om jag inte var helt såld på doften gillade jag slutresultatet
  • Replumping Conditioner är härligt krämig och ett perfekt komplement till schampot

TioTomma10b

  • Handtvål, det är inte så ofta vi skriver om det! Dessa söta tvålar från svenska Victoria fick vi i påskpresent — och mycket glad är jag för det! Detta är nämligen handtvålar som INTE blir slemmiga och mjuka, utan behåller sin fasthet och har en lyxigt silkig känsla
  • The Body Shops prisade duschkräm från Honeymania-serien är löddrig utan att torka ut, men inget jag kommer köpa igen
  • Havrebalsamet från Weleda har jag provat förr, men jag är fortfarande inte helt såld…
  • Något som jag däremot föll som en fura för var Vitamin C Fusion från Bioline. Skönaste krämen jag har provat på bra länge  den går lätt in på topp 5-listan!
  • En annan favorit är Neroli Hand+Body Lotion från MALIN+GOETZ (full recension här). Jag skar flaskan i två för att verkligen få ut all kräm! Tyvärr är sorgen stor för NK har slutat att ta in märket…

5 kommentarer

Lägg till din →

Haha shit, det första jag tänkte på när jag bara såg bild + ej läst va “HUR I HELV har männskan hunnit göra slut på en så stor inpackning redan?!” och så ba *ahaaa* :C

Bu för NK som slopat M+G?! How rude.

<3

HAHA! 🙂 Burken var liksom tjock också, så det var inte så mycket i den heller.

Och så trist att NK (Gbg iaf, vet inte om den finns/fanns på andra ställen) slutat med M+G… :C

Lämna ett svar