Triss i diss

EMK_diss

Det är inte ofta som vi skriver om vad som händer i skönhetsbranschen utöver produktnyheter, men det senaste har det bubblat upp tre händelser som vi rynkar på näsan om:

  • NYX Cosmetics — kända och omtyckta för inte bara sitt vänliga prisläge, utan även maffiga färger och kompetenta produkter — har blivit uppköpta av jätten L’Oréal. Det kan självklart komma med positiva biverkningar, men främst är många nu oroliga för att deras tidigare Cruelty Free-stämpel kommer att ryka. Buu för djurförsök säger vi!
  • För några år sedan var vi besvikna över att inte få pressutskick från IsaDora. Nu är vi ganska glada att i princip aldrig ha haft med märket att göra — och kommer inte att ha heller om de fortsätter på samma vis. Varför? Läs mer om ohederliga fasoner och brist på personalskydd hos Annahita på Whinar.
  • Efter många klagomål och kundvittnesmål har Livsmedelsverket till slut förbjudit Depend GelLack. Vi tycker synd om alla som har skadat sig, och kommer nu att låta vårt kit stå orört. Kicki rapporterar mer detaljerat på Daisy Beauty här.

1 kommentar

Lägg till din →

Lämna ett svar