Skin boost

Laura Mercier Shu Uemura Eve Lom Caudalie

Så här ser mina dagar ut för tillfället: fukt, fukt och spf. Med en värme kring 30 grader (och tillhörande 60-70 % luftfuktighet, ouch) håller jag sminkningen minimal, och fokuserat på underlag snarare än läppar och ögon.

  • Laura Mercier High Coverage Concealer — döljer effektivt mörka ringar
  • Shu Uemura UV Under Base Mousse  — ger solskydd samtidigt som den jämnar ut hudtonen och håller den matt
  • Eve Lom Sheer Radiance Translucent Powder — sidenlätt, återfuktande finish som håller allt på plats och gör huden lysande utan att bli oljig
  • Caudalíe Beauty Elixir  — underbar återfuktande blandning som kommer i det mest ljuvligt puffiga spraymolnet

Pudret från Eve Lom köpte jag på Space NK i NYC när jag var där senast, och egentligen gått dit för att köpa det Ack Så Hyllade Hyaluronic Hydra Powder från By Terry. Men så blev jag rekommenderad Sheer Radiance-pudret istället, och eftersom även det innehöll återfuktande hyaluronsyra men samtidigt var lätt färgat ändrade jag mig på stående fot. Och det har jag inte ångrat! Första dagen jag använde det stannade jag till när jag såg mig själv i spegeln några timmar senare — istället för en svettig nuna såg det ju riktigt fräscht och jämnt ut! Eve Lom var ett okänt märke för mig ända tills nu, men är ett brittiskt hudvårdsmärke som nu även adderat smink till sin produktuppställning.

Den här kvartetten har inte gjort mig besviken en enda gång, och tillsammans med lite brynskugga och ett lätt rouge känner jag mig fin i alla sammanhang.

8 kommentarer

Lägg till din →

[…] täckning att tala om. Istället får du som ett lätt sken, inte direkt lyster, som är väldigt fint över exempelvis bara concealer eller en enkel BB-kräm. Expediten sålde in den hos mig som att den skulle dämpa det rosa i min hy (mvh lil’ piggy) […]

Lämna ett svar