Chanel Rouge Noir

Chanel Rouge Noir NOTD

På samma sätt som jag för drygt ett år sedan tyckte att AA Hassid förtjänade ett eget hyllningsinlägg kommer här en ode till klassikern Rouge Noir från Chanel. Nyhemkommen efter all semester slogs jag av hur långa (och starka) mina naglar hade blivit av all ledighet, sol och salta bad. Första instinkten var att fila ner dom till sin vanliga, korta längd — men sen blev jag sugen på att se hur dom skulle se ut lackade.

Två relativt flödiga lager Rouge Noir toppat med överlack, och BOOM! Nu kanske inte längden riktigt framkommer på fotot, men det är en skillnad på ca 5 mm mot vad jag brukar ha i vanliga fall. Till min förvåning strulade inte lackningen nämnvärt, trots att jag inte är van vid doseringen för längre naglar. Visst, kanterna mot nagelbanden blev inte knivskarpa (jag skyller på en lätt jetlag och detoxande från semesterns dryck- och matintag)… Men ain’t she a beauty? Mörkt, djupt och glansigt. Som riktigt mogna, svartröda biggaråer.

Chanel Rouge Noir NOTD 2

5 kommentarer

Lägg till din →

Jättefint! Ibland är det kul med lite längre naglar, även om det är ganska ovant och lite obekvämt. Mina växer så det knakar och är också superstarka, så kanske ska spara lite längd — även om det är svårt att inte klippa ner dom! 🙂

Lämna ett svar