Colour Crush Eyeshadow

The Body Shop - Eyeshadows1

Intresset för smink brukar gå i vågor, från att inte bry sig det minsta till att då och då använda ögonskugga på fest. Jag är alltså ingen fantast, men när jag väl får upp ögonen för skuggor eller det perfekta underlaget vårdar jag det intresset. När vi fick ett stort utskick från The Body Shop i somras så väcktes alltså detta intresse till liv, kanske för att Mi efterfrågade bruna, matta vardagsskuggor och jag var “tvungen” att kolla närmare på alla skuggor.

Be My Clementine är aprikosfärgad och skimrande och perfekt som bas på ögonlocket. Golden Cinnamon tillhör en nyligen släppt sommarkollektion och går bra ihop med den förre med sin brunröda nyans. Den bakade duoskuggan vid namn Copper har jag använt ensam och ihop med Be My Clementine. Skimrig utan att vara glittrig, som passar lika bra på hösten som på sommaren.

The Body Shop - Eyeshadows2

Det här är perfekta nyanser för mig som inte är så vågad på ögonsminksfronten, men som ändå tycker det är kul då och då. Jag kan faktiskt tänka mig (hör och häpna!) att använda Be My Clementine till vardags nu i höst — en extra färgboost och lite mer djup till ögat kan nog inte alls skada.

5 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar