Maybelline Master Precise liquid eyeliner

Maybelline Master Piece liquid eyeliner colors

Det är inte ofta det finns produkter från Maybelline i mitt badrum, men nu har två flytande eyeliners hittat dit — däremot är jag inte 100 % säker på att dom ska få stanna.

Utskicket som hittade över Atlanten till mig i juni innehöll en blå och en grön variant av Master Precise liquid eyeliner, båda tillräckligt färgglada för att inte förväxlas med en svart dito, samtidigt som dom håller sig på den säkrare sidan av färgspektrumet. Skälet till att jag inte är övertygad är inte färgerna — dom är jättefina — utan att jag inte riktigt är nöjd med hur pennorna ter sig vid målning. Nedan ser ni den gröna, och om ni tittar noga så syns det att den inte riktigt fäst hela vägen: när jag försökte mig på att fylla i och bredda linjen så tog de nya strecken med sig den underliggande färgen och resultatet blev flammigt.

Någon som provat Master Precise med bättre lycka än jag?

IMG_3389

2 kommentarer

Lägg till din →

Jag har inte testat, men blir inte så sugen nu. Jag håller med om att det ser ut som om den inte fäst ordentligt, och det är ju precis så man inte vill ha sin eyeliner…. Synd på så trevliga färger!

Lämna ett svar