Svart kärlek från Boscia

Det här med att jag vid varje (online)köp alltid får så förbannat intressanta småprover från Sephora? Helt livsfarligt! En produkt som imponerade på mig trots att testern bara innehöll tillräckligt för fyra användningar var Detoxifying Black Cleanser från boscia. Rengöringen — som är kolsvart och blir varm när du masserar upp den — innehåller ingredienser som Vitamin C och P, lakritsrot, glycolsyra och aktivt kol. Effekten ska vara djuprengörande utan att bli fuktutdrivande, samtidigt som cirkulationen ökar och huden blir klarare och mer elastisk.

Jag älskade att använda den här i duschen på morgonen, då den varma känslan verkligen kändes lugnande och snäll utan att för den delen vara mesig. Tidigare var boscia ett för mig okänt märke, men jag har nu läst på lite och kan vidarebefordra informationen att det startades i Japan på åttiotalet, och är (enligt dom själva) det enda märket med som är 100 % fritt från konserveringsmedel.

För tillfället har jag den här tvätten och en av deras cognacsvampar i min Sephora-shoppingkorg, vi får väl se hur länge dom hänger där tills det blir ett köp.

4 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar