Make Up For Ever Smoky Extravagant

Make Up For Ever Smoky Extravagant EOTD

Well, jag önskade mig Mer och jag fick vad jag bad om. Tack vare en liten födelsedagspresent från Sephora har jag kört med mascaran Smoky Extravagant från Make Up For Ever de senaste månaderna. Eller, de senaste månaderna har mitt mascaraanvändande varit rekordlågt, men det beror mer på sommaren och dess enkelhet än Smoky Extravagant.

Här snackar vi STOR borste, något som blir nästintill skrattretande uppenbart när den dessutom kommer i en miniförpackning som denna. Till skillnad från andra stora borstar är den här rejält konformad och avsmalnande — något som är tacksamt vid detaljmålning i inre ögonvrån eller på de undre ögonfransarna. Jag gillar verkligen borsten och dess förmåga att fånga upp alla mina fransar och snabbt täcka dom med svart färg, och att den gör det utan att klumpa ihop fransarna eller kladda på ögonlocken. På bilderna har jag ett lager, och det tycker jag räcker alldeles lagom (oavsett fest eller vardag). Två lager blir precis som namnet säger, smoky extravagant (läs: tumme möter pekfinger-emoji).

Svärtan är djup, hållbarheten är så bra att jag inte märkt smul ens under extremt varma och långa dygn, och doften är obefintlig. Den löses lätt upp med en sminkrengörning så som olja, och lämnar inga svarta märken på kinder eller handdukar.

Make Up For Ever Smoky Extravagant

Priset här i USA är $24, och trots att dollarn för tillfället står i rekordhöga 7 kronor tycker jag att det är ett väldigt rimligt pris för en mascara av såpass hög klass.

4 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar