Nytt från Sephora

ExfoliKate + Caudalíe

Om jag shoppade när jag var i USA? Klart jag gjorde! När jag hälsade på Mi gick vi självklart in på Sephora och spanade — utbudet av märken är så olika mellan olika länder! Jag var ute efter ansiktsvattnet Beauty Elixir från Caudalíe, eftersom Mi gillar den så mycket. Jag köpte också den lilla varianten (som passar perfekt i handbagaget) och självklart trillade jag dit på en annan produkt när jag stod i kön. Sephora är nämligen så finurliga att alla smarta, små prov- och reseförpackningar finns där kunderna köar, och det är klart en kastar ett extra öga då.

Jag hade aldrig hört talas om märket Kate Somerville eller produkten ExfoliKate, men efter att ha läst lite om den är jag glad att jag spontanshoppade. Produkten lovar strålande hy utan att irritera, och fungerar både som enzympeeling och mekanisk peeling. Jag tänker prova mycket försiktigt, eftersom jag har ganska känslig hy, och kommer rapportera här så snart jag får ett resultat. Är ni nyfikna?

16 kommentarer

Lägg till din →

Upptäckte Caudalié i Frankrike i somras då jag köpte både deras fot- och handcreme. Båda rekommenderas varmt, speciellt fotcremen. Mycket spännande märke, tycker jag och är sugen på att testa fler produkter men inte gjort det än.

Tack för bra tips! Jag har länge vetat om Caudalíe eftersom El länge gillat märket, men jag har alltid avfärdat det som ett tantmärke (…) — så dumt jag vet! I Spanien fanns Caudalíe överallt, men jag blev fortfarande inte sugen?! Aja, nu vill jag testa mer iaf!

Lämna ett svar