OPI First Class Desires

OPI-First-Class-Desires

Som alltid när jag är utomlands, speciellt i USA, brukar jag gå på manikyr och pedikyr. För att det är kul och bra mycket billigare än hemma i Sverige! Den här gången har jag just kommit hem från USA och ett besök hos Mi, samt tio långa dagar i New York City. Ganska fin semester, om jag får säga det själv!

I alla fall, i New York gick jag till mitt bästa manikyrställe Top A Nails i East Village och fick den här fina lackningen med First Class Desires från OPI:s höstkollektion med Gwen Stefani. Bilden är tagen kanske två-tre dagar efter manikyren så den har vuxit ut lite och fått lite tip wear, men satt ändå riktigt bra i en hel vecka. Färgen är kanske lite otippad för mig — den är ju LILA som jag normalt brukar rata — men den var ju så mörk och mysig med sitt rymdglitter. Och kändes passande för NYC liksom. Jag hade faktiskt tid att göra ytterligare en manikyr innan jag åkte hem, den får ni se i ett kommande inlägg!

5 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar