TBS The Body Shop Green

TBS-The-Body-Shop-Green

Vi är med på Grön Onsdag igen! Den här gången är det jag som står för det sköna gröna. Nyligen fick vi ett pressutskick med en handfull nagellack från The Body Shop, en mycket välkommen och spännande nyhet. Jag valde mörkgröna The Body Shop Green, en färg som för tankarna till en gammal engelsk bil, som Mi så träffsäkert beskrev det.

Färgen är fin — jag älskar att den nästan ser svart ut från håll — men hur är lacket? Det är faktiskt lite speciellt, som nästan går att se på bilden. Det blir liksom lite flammigt, som att måla med akvarell. Jag har inget emot den effekten, men tyvärr är inte hållbarheten jättebra. Det torkar snabbt och har fin glans, men redan efter någon dag (med topplack) hade jag fått chippade naglar. Kanske behövs fler än två lager?

Sammanfattningsvis är lacken från TBS fina och lättlackade, men det känns inte som att de har tillfört något nytt i nagellacksvärlden.

7 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar