Caramel Flirt

TBS Caramel Flirt Guerlain Smoky Metal

Och vad har vi här om inte en gammal hederlig SWATCH på ögonskugga? Det var inte igår, och även om det inte hör till min favoritkategori när det kommer till inlägg kan det vara kul lite då och då.

Caramel Flirt är en av ögonskuggorna från The Body Shop som vi håller på att testar, och medan Ka håller sig till de lite varmare persiko- och roströda färgerna har jag några i den mer beige färgskalan. Här är alltså 205 Caramel Flirt överst, och underst har jag jämfört den med en gammal favorit (såpass gammal att den tyvärr fick förflytta sig till papperskorgen efter fototillfället) nämligen Smoky Metal från Guerlain. Knappt att det går att se skillnad va?

Med sina 135 kronor går Color Crush-skuggorna att se som ett budgetalternativ, åtminstone så länge vi jämför med lyxmärket Guerlain, och dom är lättapplicerade — nästan krämiga — samt går fint att sudda ut i kanterna för den som vill det. Med en primer under sitter dom hela dagen, utan att tappa nämnvärt mycket i vare sig intensitet eller skimmer.

TBS Caramel Flirt EOTD

Caramel Flirt på ögonlock och längs nedre franskant, ingen mascara eller övrigt smink

3 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar