Gör gott i jul

Gör-gott-i-jul

Ingen kan ha undgått att det är mindre än en månad kvar till jul. Ja, det tåls att upprepas: MINDRE ÄN EN MÅNAD! Men ingen anledning till panik — än finns det gott om tid att fixa klart allt det där som måste bli färdigt. Något vi gärna bockar av på listan är att bidra till ett välgörande ändamål, och nu kan du göra det samtidigt som du håller dig inom ramarna för skönhet.

  • Svenska Vision Haircare har tagit fram jullådan Xmas Box som innehåller saltvattenspray, en thickening-produkt och en stylingspray. 10 kr per såld låda (à 239 kr) går till Barncancerfonden, och du hittar Xmas Box på hårsalonger runt om i landet.
  • Webbshoppen e-Beautyshop.com lanserar i december månad kampanjen Face to Face till förmån för hjälporganisationerna Stockholm Stadsmission och Giving People där du som privatperson kan skicka in hud- och hårvårdsprodukter som skänks till hemlösa och behövande. De produkter som inte kan skänkas säljs i stället på webbshoppen och du kan också beställa produkter direkt som skickas till hjälporganisationerna, som deodoranter eller mensskydd. Läs mer om kampanjen och hitta kontaktuppgifter här.
  • The Body Shop brukar samarbeta med välgörenhetsorganisationer, också i år. Alla kunder som besöker The Body Shop den 13 december har möjlighet att donera ett valfritt belopp till Min Stora Dag, och som tack får varje kund som rundar upp sitt köp en miniversion av Glazed Apple Shower Gel i gåva. Dessutom skänker The Body Shop Sverige ytterligare 10 kr för varje kund som deltar i insamlingen.

Har ni tips på fler goda gärningar?

1 kommentar

Lägg till din →

[…] Utöver välgörenhet är det även kul att ge bort presenter som mottagaren själv kanske inte skulle köpt, och då tänker vi på sådana klappar som kanske är lite dyrare och lite… mer onödiga, sånt en helt enkelt inte kostar på sig. Kanske inte budget-tips till Tomten per say, men vi skulle ändå vilja påstå att det ligger en hållbar tanke bakom: […]

Lämna ett svar