I gratisprovernas förlovade land

Jag fortsätter att shoppa mig igenom det underbara utbudet av skönhetsprodukter här i USA, och tack vare de stora möjligheterna till gratisprover kan jag även testa ännu fler nya produkter — helt utan att betala (extra). Amazing! Det senaste har jag gjort två beställningar online, en på Sephora och en på Kiehl’s. Köpen ser ni till vänster i båda bilderna, medan alla göttiga gratisgrejer ligger till höger. Nu kör vi!

New in Sephora

Från Sephora köpte jag två små resestorlekar, både för att dom är billiga och för att det är ett bra sätt att kunna testa utan att helt överpopulera badrummet. Rengöringsoljan från Bobbi Brown ska bli spännande att testa och jämföra mot andra oljerengörningar, och återfuktande stylingkrämen från high tech-märket Living Proof är jag extremt nyfiken på om den kan stå sig emot liknande produkten U Luxury Moisture & Shine. Jag fick även med hela sex prover i generösa storlekar:

New in Kiehls

Min beställning från Kiehl’s har endast ett område i fokus, och det är fuuukt. Jag slog äntligen till på superåterfuktande masken Ultra Facial Overnight Hydrating Masque, som kommer bli ett av mina främsta vapen mot kommande vinters uttorkande temperaturer. Tillhörande Ultra Facial Cream har jag använt förut och gillat, och förhoppningen är nu att den ska kunna hjälpa även min mans torra och känsliga hy. Tack vare en Halloween-kampanj fick jag även välja tre deluxe-prov, och här valde jag krämer jag är nyfiken på:

Wow, en hel del nytt med andra ord! Fyra produkter jag betalt för, och inte mindre än nio provförpackningar. Något ni är speciellt nyfikna på?

11 kommentarer

Lägg till din →

Härligt! Jag ska till om ett halvår och ska försöka att samla så måmga prover som möjligt 😉 Får du det även när du handlar i butik och behöver du be om det, eller är de generösa ändå? Kommer åteminstone att vilja handla lite Clinique och MAC och kika on på Sephora och lite olika apotek förstås! Andra tips mottages tacksamt, vi ska åka till New Orleans och bila runt i sydstaterna och därefter avsluta med några dagar i New York.

Wow New Orleans! Nu blev jag avis! Om ni ska till South Carolina kan jag verkligen rekommendera ett stopp i Savannah, urskön stad!

Det är väldigt olika i butik. Du får helt klart mest när du köper online, och vissa Sephora-butiker är mer snåla än andra… Men om du är inne ett tag och dessutom snackar lite med personalen brukar dom skicka med dig lite prover. Inte så här stora däremot, tyvärr.

MAC vet jag inte om det går att få prover på alls, förutom om du ber om någon spec typ foundation så dom kluttar upp i en burk. Clinique kan du ju köpa på Sephora så då kanske du kan få något tillhörande prov till det du ev. köper. Sen tror jag att Kiehl’s-affärerna är några av de mest generösa!

😀

Ja-a du… Antingen kör ni en semester på så maxad tid ni kan utan att ni behöver ytterligare visum (90 dagar, inte så illa!) eller så är det att åka via jobb eller studier som gäller. 🙂

[…] Reseförpackningen med Bobbi Brown Nourishing Cleansing Oil tog slut efter ett tags oregelbunden användning, och som jag nämnde i mitt inlägg om just rengöringsoljor blev den aldrig någon favorit –> nöjd över att jag bara köpte en liten storlek och inte den stora för $43 […]

Lämna ett svar