Lyyyyyx

Luxury Byredo Armani Aesop Tata Harper By Terry

Med fokus på hösten och fukt, fukt, fukt knåpade jag ihop följande drömprodukter. Om dom är lika bra som prislapparna är höga vet jag inget om, men jag vill testa ändå!

  • Byredo Hand Cream (35 ml/$39) — det börjar sina på handkräm här hemma och dom här var ju gölliga?
  • Giorgio Armani Beauty Eye & Brow Maestro ($34) — enda sminkprodukten som kom med är en lätt glansig krämskugga att använda till brynen, men som även kan användas som eyeliner eller ögonskugga. Smart!
  • By Terry Hyaluronic Face Glow (40 ml/€50) — jag tackar aldrig nej till favoriten hyaluronsyra, och inte heller här i form av en lätt färgad baskräm som extra boost efter serum och dagkräm
  • Tata Harper Moisturizing Mask (50 ml/$110) — här har vi ett riktigt spännande och naturligt märke, och deras återfuktande mask låter inte dålig någonstans
  • Aesop Geranium Leaf Body Balm (500 ml/$97) — en halvliter body lotion för dryga 800 spänn? Hej och hå! Men snygg flaska och väldoftande innehåll, för den som vill slå till

Har ni några grymma höstprodukter — såväl lyxiga som budgetalternativ — att tipsa om? Eller kanske någon härlig hemmakur med saker från skafferiet?

4 kommentarer

Lägg till din →

Älskar att göra havregrynsmasken: mortla havregryn till ett mjöl och blanda med alt vatten/honung och smeta på hela facett. låt verka i minst 15 min (jag kan ha min allt från 15min till 1h beroende på, haha) och skölj av. Är du torr så följ upp med ansiktsmask eller fet kräm. Jag gillar Dermalogica eller Exuviance.

Vad gäller budget så är jag stort fan av sleek (ögonskuggepaletterna är to die for rouget i rose gold är dupe på NARS orgasm, samt deras face contour där bronzern är MATT), bourjois (deras foundations är grymma! typiskt dewyigt och glowigt men täckande!) och rimmel (läppstiften är svinbra likaså deras wake me up-concealer + mattande puder) . Förvånansvärt bra och prisvärda produkter!

Om man får önska så skulle jag vilja prova by terry’s produkter (foundation och concealer!!!) samt hourglass. Men studentplånkan tillåter inte riktigt än!

Sista tipset är att iherb.com har 20% på smink till imorgon! Go fetch! 🙂

Lämna ett svar