Måndagssysslor

Pressutskick nov

Efter att min familj varit här och besökt oss i USA samt en tillhörande leverans från Postmaster General Ka är det här vad jag sysslar med i dag. Mysbyxor, lugn musik, kaffe och ett berg av hår- och hudvårdsprodukter — västsvenska Maria Åkerberg (som kanske ska ta och fundera på att modernisera sin hemsida lite…), italienska Davines, australiensiska Kevin Murphy, japanska Sensai, göteborgsbaserade Gilda och sist men inte minst min favorit australiensiska OriginalMinerals.

7 kommentarer

Lägg till din →

Hej!
Hur upplever du Kevin Murphy vs Original Mineral? Jag har provat båda och vet inte riktigt vilken av dessa serier jag tycker är bäst. Älskar Kevin Murphy med tanke på att håret blir fluffigt och att upplevelsen blir att jag har lite tjockare hår men hittar ingen bra styling, Original Minerals luktar ju helt himmelskt men är osäker på om de produkterna är lika vårdande som KM? Hur är din erfarenhet?

Vilka serier har du i resp märke och vilka produkter använder du? Jag tycker nog båda är bra men det är själva stylingen som jag inte riktigt får till så tar tacksamt emot alla tips jag kan få!! <3

Kram Eva

Hej Eva! Jag har inte testat något från Kevin Murphy än, inpackningen jag fick nu är det första! Från O&M har jag hittills bara kört schampo & balsam (Maintaine the Mane) men har fått en inpackning nu och ska även prova en leave in-detangler snart…

Om du har någon favorit från O&M och någon från KM så borde dom gå bra att kombinera, eller? Jag tycker verkligen att O&M känns vårdande! Får se hur jag upplever KM nu framöver. 🙂

Aha, så KM är helt nytt för dig? Ja båda serierna i schampo, balsam och inpackning är bra men det är just stylingen som jag inte får till så har du tips på bra produkter för styling eller du hittar någon bra kombo inom KM eller O&M så får gärna tipsa om det! :-).
Ska bli spännande höra vad du tycker om Kevins produkter!

/Eva

Jag har också schampo & balsam från O&M och de luktar ju verkligen himmelskt, som godis! Har inte testat deras inpackning än men vore toppen om du vill recensera vad du tycker sen 🙂

Lämna ett svar