Unite 7 Seconds Refresher

Unite-7-Seconds-Refresher
För ungefär två månader sedan höll Unite ett pressevent här i Göteborg där vi fick höra mer om hårvård och filosofin bakom märket. Schampo och balsam i all ära, men efter att jag fick syn på — och testade — torrschampot 7 Seconds Refresher så kunde jag inte tänka på annat. Jag har tre krav när det gäller torrschampo: att det är så luktfritt som möjligt, att mitt mörka hår inte blir vitt/grått och att det inte ger en matt struktur. Glädjen då när 7 Seconds Refresher uppfyllde alla tre krav! Visst hade jag tidigare hittat bra varianter, som BlowPro Faux Dry, men aldrig förut hade jag testat en sprayvariant som var helt klockren.

Ganska omgående efter eventet fick jag hem ett pressexemplar och kunde börja testa hemma i lugn och ro. Flaskan åkte direkt upp på hedersplats i badrumshyllan och redan efter första användningen kunde jag återigen konstatera att jag hade hittat en fullträff. So far, SOOO good, men sedan kom dödsstöten: sprayflaskan slutade fungera! Efter bara en användning alltså. När jag skulle torrschamponera mig nästa gång hände ingenting alls när jag tryckte ner munstycket, och tyvärr hjälpte det inte att skölja i varmt vatten.

En superb produkt — i en dålig förpackning. Förhoppningsvis är det bara jag som har fått ett måndagsex, men har du en egen flaska hemma gör du nog smart i att torka av munstycket efter varje användning så det inte torkar igen.

2 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar