En filtklädd kompis

J Crew makeup pouch Vinulux L'Oréal Eyeko The Body Shop

Det fanns en tid då jag upplevde mig vada i necessärer, men efter några utrensningar här och där — och dessutom en Atlantenflytt på det — har jag den senaste tiden saknat en liten lagom sminknecessär för både weekendresor och vardagsbruk. Enter: den här gullisen! Filtklädd på utsidan men med en smart plastad insida är den både snygg att titta på och enkel att torka av efter eventuellt sminkspill, det vill säga det bästa av två världar.

Matchande nog har några nyheter i just grått, svart och rött hittat hem till mig:

J Crew makeup pouch Pürminerals Clinique The Body Shop Missha

Storleksmässig är den helt perfekt eftersom jag för att vara ärlig inte använder eller tar med mig så mycket smink nu för tiden. Det lilla facket passar bra för kanske ett prov eller några tops, eller varför inte min mini-glasfil?

I den för tillfället har vi enkla och pålitliga produkter för ett no makeup-makeup face:

Lämna ett svar