En liten tripp till NYC senare

Birchbox NYC Juicy Beauty RMS Beauty CO Bigelow R+Co

För den som (antagligen inte) undrar så nej, det är inte alls speciellt tråkigt att bo 55 minuter med flyg från NYC. I helgen utnyttjade vi det faktumet ännu en gång och spenderade fredag till söndag i ett lika delar ösregnigt som vinterkrispigt äpple. Helgens fokus var som alltid staden och vännerna som bor i den, långa middagar och mycket vin — men även en liten del shopping i två olika härliga skönhetsbutiker; en relativt nyöppnad och en som funnits ända sedan 1838.

Birchbox (433 W Broadway, mellan Prince & Spring St)
Företaget som startade med en prenumerationstjänst på skönhet och fina prylar (likt svenska Glossybox) erbjuder även möjligheten att shoppa fullstora produkter som dom rekommenderar, och öppnade i somras en Flagship store i Soho där dom utöver shopping även erbjuder behandlingar.

Här dröjde jag kvar ett tag, och köpte till slut en Living Luminizer från ekologiska rms beauty. På köpet fick jag ett stort prov på Green Apple Peel Sensitive från Juice Beauty, som jag blev lika pepp över som själva köpet.

C.O. Bigelow (6th Avenue, mellan W 9th & 8th)
Äldsta apoteket i stada, och mycket möjligt även det mest fullproppade. Spännande märken från golv till tak, tillsammans med ett eget produktutbud hudvård i fina förpackningar. Jag köpte en liten flaska Chiffon Styling Mousse från märket som alla verkar prata om: amerikanska R+Co. Moussen ska passa lockiga hår i alla längder, och jag hoppas på en riktig dröm à la vispgrädde. Med det slank även ett läppbalsam från egna märket med sheasmör och citron

Jag lyckades med nöd och näppe få med mig mina nya köp i handbagaget hem, med en enliters plastpåse som nästan sprack i sömmarna. Mycket nöjd, och ser fram emot att testa!

8 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar