Jurlique

Jurlique Beloved Bestsellers Kit

Som jag hintade om i mitt förra Tio Tomma-inlägg har jag köpt en ny ansiktsspray, och inte vilken som helst — nämligen, även den, välrenommerade Rosewater Balancing Mist från australiensiska Jurlique. Som alltid lockas jag av produkter i ministorlek, och den här (30 ml) knep jag genom att köpa kittet Jurlique Beloved Bestsellers Kit från Sephora. Utöver ansiktsvattnet fick jag även med 15 ml Herbal Recovery Advanced Serum, och 10 ml Skin Balancing Face Oil — allt i en supersöt låda som jag har sparat för att ha lite ditt och datt i.

Ansiktsoljan kommer väl till pass nu när min nuvarande nattolja från Kahina håller på att ta slut, och ett avancerat serum tackar jag ALDRIG nej till. Detta betyder alltså = ett bra köp!

5 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar