Prover från Spirit Beauty Lounge

SBL customized sampler kit

En trevlig nätbutik här i USA är Spirit Beauty Lounge, som har fokus på ekologiska och naturliga skönhetsprodukter. En av alla spännande saker dom erbjuder är Customized Sample Kits, där du väljer ut sex produkter och får små hemgjorda prover på dom. Perfekt när en är sugen på lite dyrare produkter och vill se hur dom är först! Nu vet jag inte exakt hur stora dom här proverna är, dom skriver i texten att det enbart är tänkt för att se så att en inte reagera negativt på en produkt — eller för att prova ut rätt nyans — men jag är hoppfull att dom ändå går att använda ett par gånger var.

I Sverige erbjuder nätbutiken Swedish Beauty Factory (även den med mycket ekologiska och snygga produkter!) en liknande tjänst, och håll med om att det är smart!

Vilka produkter jag valde ut som mina sex när jag la en beställning?

3 kommentarer

Lägg till din →

Åh Gud, livsfarligt! Jag är ett stort fan av KW (förutom den populära highlightern, den tycker jag är för glittrig) och har inte råd att kära ner mig i ML också… 🙂

Lämna ett svar