Vinterhjältar

KiehlsRosaArctica-RitualsTouchOfLight-MPicautPreciousOil

Okej, det är inte svinkallt i Göteborg, men det är fortfarande ruggigt och kyligt ute. Här är tre räddare i vintermörkret som värmer och mjukar upp:

  • Rosa Arctica från Kiehl’s är en ny bekantskap, men en mycket trevlig sådant. Den kallas “lightweight cream”, men jag tycker den är väldigt rik och krämig, på ett bra sätt. Doftar lavendel som är en av mina favoriter och känns snäll mot huden.
  • Touch of Light är en kroppskräm från Rituals som luktar juligt av patchouli och kardemumma. Sjunker snabbt in i huden och gör den supermjuk!
  • Till sist, Precious Oil från M Picaut, vars minivariant jag provat innan och inte riktigt fallit för, men som jag verkligen börjar gilla nu. En olja eller ett serum — kärt barn har många namn — som råder bot på torr och trött hy.

2 kommentarer

Lägg till din →

Min minburk (deluxe sample) med Rosa Arctica har säkert räckt i över en månad men börjar ta slut nu, har funkat SÅ bra! Speciellt det senaste när vi haft minusgrader och lite blåsigt <3

Jaa, den är super! Funkat bra med det kallare vädret här också. Älskar verkligen konsistensen och känslan när jag smörjer in!

Lämna ett svar