By Terry Sérénite de Rose

ByTerry-SereniteDeRose

By Terry är ett märke som snabbt seglat upp som högintressant — jag vet egentligen inte varför för märket är varken ekologiskt (något som jag brukar dras till) eller har särskilt snygga förpackningar (och hemsidan är hopplös). Men det är i alla fall något med detta lyxiga märke som gör att jag vill prova, så när vi fick hem ansiktsmasken Sérénite de Rose norpade jag åt mig den innan El och Mi fick chansen. Sorry, girls!

Den här masken lovar strålande och återfuktad hy, samtidigt som den lugnar och slätar ut. Rekommenderas speciellt vid extrem kyla eller solskadad hy. Tänker att den är perfekt på vinterhalvåret alltså. Enda kruxet är att den innehåller extrakt från ros, en doft som jag vanligtvis inte kommer överens med när det gäller hudvårdsprodukter.

4 kommentarer

Lägg till din →

Sisley Black Rose mask/serum?! GET IN MY BADRUM! Känner samma dragningskraft, skyller det på 1) Lyxen 2) Auran av att dom Vet Vad Dom Håller På Med och ain’t fucking around 3) Ouppnåligheten

😀

Sjukt om det är så att det är det höga priserna som lockar oss! x____X Alla punkter 1, 2 och 3 kan ju kopplas till det. HAHA. Kul.

Lämna ett svar