Tio tomma #13

TioTomma13a

Dags för en ny Tio Tomma (klicka för att läsa alla inlägg i serien)! Nu när Mi är med och bloggar om sina tomma förpackningar kommer ni nog få lite fler inlägg i temat. Extra kul eftersom de produkter Mi har använt slut på kanske är sådana vi inte har här i Sverige. Variation är bra! Mina tio tomma den här gången består av fem hudvårdsprodukter och fem för kropp och hår. Let’s go:

  • Facial Lotion från Kahina var tyvärr ingen höjdare, men inte heller en besvikelse. Konsistensen var lite för tunn för att den skulle kännas skön även nu när det är kallare och jag hade problem med doften. Däremot återfuktade den utan anmärkning och orsakade inga finnar eller liknande
  • Jo, detta är min andra Midnight Recovery Concentrate från Kiehl’s — den här fick jag av Mi eftersom den, liksom mitt ex, inte kunde tillslutas ordentligt. Ingen perfekt förpackning, men innehållet är nära nog perfekt. Luktar ljuvligt av lavendel och ger verkligen en boost till huden
  • Ett till serum, 24.7 Vitamin C+E Nectar från Bioline, som jag verkligen gillade. Sköna, uppfriskande droppar som huden girigt slurpade i sig. Älskar känslan av ett rentvättat ansikte och att sedan applicera ett härligt serum!
  • Ytterligare ett serum (jag kan inte få nooog): Vinosource S.O.S Thirst-Quenching Serum från franska Caudalíe. Jag upplevde att serumet fixade fuktbalansen — även för känslig hy. Men flaskan är inte särskilt dryg; även fast jag bara använde ett pump åt gången räckte det inte länge
  • AHA/BHA Exfoliating Cleanser från Murad har stått i duschen i evigheter. Jag har använt den ytterst försiktigt någon gång då och då, och kan därför inte egentligen uttala mig hur bra produkten är. Den innehåller små, små korn som inte river och lämnade huden rosig utan att bli irriterad

TioTomma13b

  • Trilliance Shampoo från Sebastian var bara… tråkigt. Luktar typiskt frisörigt och har ingen egenskap som sticker ut. Visst, det gjorde håret glansigt, men jag är mer intresserad av struktur än glans, så kanske var detta bara inte ett schampo för mig
  • Jag älskar mintiga och kyliga duschgrejer så det var lätt att gilla Ice Shower från Rituals. Perfekt för att vakna upp på morgonen eller efter svettig träning. Mi tyckte den var för tjock, jag håller med till viss del men stördes inte av den lite tjockare konsistensen
  • Mer mint! Peppermint Body Scrub från MALIN+GOETZ är en favorit (läs en längre recension här) när det kommer till kroppsskrubb. Eller den polerar snarare än skrubbar och river, för kornen är pyttesmå. Ihop med mintkänslan känns huden helt fräsch och ny efter en dusch
  • Märket med det svåra namnet — Apolosophy — släppte förra året en serie handtvålar, jag har testat Black Cherry-varianten. Tyvärr är det ingen höjdare. Doften är helt okej men händerna tenderar att bli torra och jag har svårt för icke-ekologiska tvålar…
  • Nordic Birch Hand Soap från eko-Urtekram är en stapelvara hemma hos oss. Finns på vanliga ICA (enda ekologiska alternativet i min butik) och är dryg och väldoftande. Händerna blir aldrig torra och flaskan är snygg. Inget mer att begära! Jo, att den fanns som fast tvål som är ännu miljövänligare

7 kommentarer

Lägg till din →

Jaaa. Jag har öppnat skrubben nu från Bioline, men vet inte riktigt än vad jag tycker. Ja, nästa rengöring, vilken ska jag välja?! Har Skin Regimen (fortfarande oöppnad), Mette P & Kiehl’s.

I know, skrubben e… :C

Jag gillade Skin Regimen som en andra tvätt efter olja, den e rätt lik Kahina på ett sätt! E det Kiehl’s Ultra Facial? Den e högst ordinär men ändå inte stark.. Jag skulle köra på SR eller Mette, speciellt om du har börjat på Mette resten!? <3

Tycker inte den e :C men kanske -___- (måste testa mer dock!).

Nej, en Kiehl’s jag köpte efter min rådgivning där. Men ska börja med Mette eftersom jag kör massa annat som du säger! 😀

Det är aprikoskärnorna som gör den :C för mig, annars hade den bara varit -___- HAHA

Har börjat slösa med den nu för att den ska ta slut –> kör överarmar och bröstkorg :$

Lämna ett svar