Smått blått

Skin Tonic bottles Gilda Cosmetics Pixi Beauty

Jag är som sagt lite besatt av ansiktsvatten i sprayform, och tog därför saken i egna händer med två flaskor ansiktsvatten som hade mage att inte komma i sprayflaska: AHA Lotion från Gilda Cosmetics och (ack så omskrivna) Glow Tonic från Pixi Beauty.

Jag köpte två fina flaskor på Whole Foods och hällde helt enkelt över från de stora flaskorna. Nu står de två fint i badrummet, och även om det är opraktiskt med glasflaskor är det onekligen stiligt och fritt från plastpartiklar. Förhoppningsvis lyckas jag hålla dom i bra skick länge, och ha ett gäng olika produkter i dom över tiden.

Update: Nu har jag lärt mig att exfolierande ansiktsvatten alltid ska appliceras med bomull — inte som en spray — så jag har snällt rättat mig och sprayar istället på en bomullsrondell varje gång jag använder någon av dessa

2 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar