Living Proof

living proof curl serie

Amerikanska hårvårdsmärket Living Proof lanserades i Sverige april 2014, och säljs på utvalda frisörsalonger runt om i landet. Märkets inriktning är uttalat vetenskaplig (lite som hårvårdens motsvarighet till Tata Harper?) och lovar onekligen både land och gröna skogar:

Born in the heart of biotech, in Cambridge, MA, Living Proof was founded by world-class biotech scientists and beauty experts with one simple ambition: challenge conventional wisdom to solve your toughest beauty problems. Using technology originating from MIT, we invent and patent new molecules that have never been used in beauty before. With over 45 awards to date, our company continues to develop innovative solutions that change the way our hair behaves, revolutionizing the world of beauty

Jag uppskattar deras tips och tricks, och resultaten som dom visar upp gör mig om möjligt ännu mer sugen på att prova på deras produkter. Storsäljare verkar produkterna i serien Perfect Hair Day (fyndigt förkortat till Phd) vara, en serie som anspråkslöst sägs passa alla hårtyper och som ska verka återuppbyggande, mjukgörande och volymskapande.

Alla produkter är dessutom fria från sulfater (ett starkt uttorkande ämne som traditionellt används för att göra hår och hud Extra Rent och som dessutom tar död på alla naturliga oljor) och silikoner (kan lägga sig som en beläggning på hårbotten och hårstråna och tynga ner, och dessutom vara svårt att tvätta ur).

living proof no frizz serie

Här i USA där jag befinner mig kostar produkterna runt $25-30, vilket i Sverige landat på ca 200-300 kronor. Jag tror att båda serierna No Frizz och nyaste Curl passar mitt lockiga hår, och jag hoppas att kunna testa lite för bloggens räkning. Vilken serie (eller produkt) från Living Proof är ni mest intresserade av?

14 kommentarer

Lägg till din →

Jag vann hela No Frizz – serien i en tävling innan jul men har inte kommit mig för att testa produkterna än. Eller rättare sagt jag försöker ta slut på alla miljoners flaskor som redan är öppnade innan jag öppnar något nytt 🙂 Det ska iaf bli spännande att testa märket när tiden är inne.

Åååh! En sån tur! Jag delar samma lyxiga men lite stressande situation som du har, så många hårprodukter att testa så lite tid! 😛

Hej!
För min del vore det toppen om du har möjlighet att prova serien Curl. Har ännu inte hittat den optimala hårvårdserien för mitt lockiga hår och har varit lite nyfiken på det här märket så det vore toppen få en recension på just Curl-serien.

Mvh
Eva

Jag misstänkte att du skulle nappa på Curl, Eva! 😉 Jag tror inte att serien har släppts i Sverige än men det kanske är läge att kolla med distributören. Hang in there!

Living Proof hårprodukter finns i Sverige men om just Curl-serien finns här ska jag låta vara osagt! Toppen om du har möjlighet att recensera den serien! 🙂

Kram från en lockhårig medsyster! 😉

Spray alltså! Jag kan nog räkna antalet gånger jag använt spray på ena handen… :O Vad har du för hårtyp och hur använder du spray, jag är så nyfiken! I mitt huvud är det bara vid uppsättningar men jag misstänker att den bilden är rätt så förlegad.

Lämna ett svar