And the winner is…

Blommor vinnare tävling

Åh hörrni! Vad ni är smarta, snälla, generösa och grymma! Vi fick många väldigt bra kommentarer som tävlingsbidrag, och vi har blivit både inspirerade och lite utmanade av vad ni tycker vi ska skriva om, och hur. Det känns verkligen som vi har fått massa bra idéer som vi kommer att göra verklighet av under våren och sommaren! Det är sjukt glädjande att så många av er gillar det vi gör — på det sättet vi gör det — och vi ska försöka att övertrumfa oss själva framöver.

Det var många som efterfrågade att vi berättar lite mer om oss själva. Vi är fortfarande lite privata, trots att vi lever in the age of the selfie, men vi kan tänka på att berätta lite mer om oss själva — åtminstone ålder, hud- och hårtyp och allmänna skönhetspreferenser, så ni har lättare att få en uppfattning om produkterna vi skriver om passar just er.

Vinnaren blev till slut Freja som bland annat skrev så här i sin kommentar:

Gärna någon sorts introduktion till märken som är svåra att finna här i Sverige men finns i USA, skulle vara kul att se vad som finns där borta.

Veckans inspiration, dvs. olika bilder videos artiklar böcker konstverk musik whatever som inspirerat er under veckan både i sminkväg men också på andra områden.

Vi gillar verkligen idén med veckans inspiration, för det är ju såklart så att det inte bara är skönhet vi går igång på, utan massa annat också. Möjligheten att bredda oss lite tilltalar oss! Och att skriva mer om amerikanska märken är något vi mer än gärna gör — inte bara för att vi har starka kopplingar till USA med en numera bofast och två passinnehavare.

Vi har mailat dig, Freja! Och till er alla andra: vi önskar vi hade resurser att skicka ett paket till var och en av er, eller åtminstone ses för snack och drinkar… Glad fredag på er alla!

4 kommentarer

Lägg till din →

Jag såg bland kommentarerna till tävlingen att någon önskade tema-veckor, och det fastnade i mitt medvetande som en riktigt kul idé. Den kan ju dessutom alla tre av er bidra till oavsett var ni befinner er!

Lämna ett svar