Essie Pretty Edgy

Essie Pretty Edgy

Ni som följer oss på Instagram noterade säkert att jag spenderade förra veckan i New York City, där jag bland annat spanade på hudvårdkvalitetskontrollerade vår NYC-guide, och som alltid när jag är i USA — gick på manikyr och pedikyr. Tyvärr missade jag att fota när lackningen var nygjord, så ni får hålla tillgodo med en sämre bild och i stället använda fantasin…

Jag valde Pretty Edgy från Essie till händerna, ett lack från sommarkollektionen 2010 som fortfarande är lika snyggt. Skönt grönt med en lätt jellyeffekt passar det perfekt till våren (även om vädret i NYC var ganska kallt). Bilden är tagen i starkt solljus och återger kanske inte färgen helt korrekt. Hint: tänk lite mer Big Lebowski än mintgrönt. Tänk också bort två dagars tip wear och självförvållade repor så är du hemma.

Lämna ett svar