MAC Peach Blossom

MAC Peach Blossom

Dagen jag senast köpte ett nytt läppstift var inte i går, mig veterligen har jag inte köpt något färgat för läpparna på cirka två och ett halvt år, men så kom jag nyligen hem med skirt beige-rosa Peach Blossom från MAC. Om sanningen ska fram betalade jag inte ett öre för läppstiftet, utan kunde helt enkelt casha in det tack vare Back To Mac-programmet där du för sex tomma förpackningar får ett valfritt läppstift.

Jag hade både tomma förpackningar och nästan-tomma, men jag bestämde mig helt enkelt för att det var bättre att låta de nästan-tomma åka till återvinningen istället för att samla damm — och valde dessutom ett läppstift i en nyans jag hoppas kunna komma ihåg att använda dagligen. Så, ut med sex gamla dosor som mest gav mig dåligt samvete, och in med en ny, fräsch och användbar produkt. Win win!

MAC Peach Blossom swatch

Det läppstift jag tidigare ägt och som påminner mest om Peach Blossom är Modesty, vilket faktiskt även det var ett gratisläppstift från programmet. Peach Blossom är ett stift i Cremesheen-formulan, det vill säga med hög lyster utan att innehålla skimmer eller glitter. Färgen är nästintill osynlig på mig, men ger en fin, rosig avslutning — oavsett om jag är sminkad eller ej.

Back To Mac kan du göra hos alla återförsäljare i USA, exempelvis Macy’s eller Nordstrom, eller i en MAC-butik. Det är som sagt sex tomma förpackningar som gäller (och då har jag förstått det som att det även gäller exempelvis deras rengörings-wipes), men det är inte alltid säkert att dom godkänner dosor där du tagit ur hela produkten (de-pottat). Om du går till en MAC Pro-butik är det även möjligt att välja en valfri ögonskugga istället för ett läppstift, kan vara bra att veta.

Lämna ett svar