Nudestix

Nudestix

Smink på krita har som vi alla vet varit the shizz de senaste fem åren, och så länge du äger en bra pennvässare eller kör på ett alternativ med uppskruvbart stift är det lugn och ro. Själv föredrar jag nog faktiskt de kritor jag vässar själv just för att kunna hålla koll på spetsigheten, trots att det även innebär lite slöseri på produkt, och sedan jag investerade några kronor i en kvalitativ vässare är jag ännu mer öppen för kritor.

2014 grundades Nudestix i Toronto, Kanada, av två systrar och deras mamma (passande nog kemiingenjör). Märket har sedan dess snabbt seglat upp på mångas horisont och favoritlistor, och blivit så pass populärt att det säljs både på bland annat Sephora och SpaceNK — ett kvalitetsmärke så gott som något. Nudestix fokuserar främst på smink i kritform och är dessutom så fiffiga att dom skickar med inbyggd pennvässare i korken, och spegel i varje liten svart plåtlåda som produkterna levereras i. Smart när det kommer till resor, kanske mindre nödvändigt för kunden som köper tre-fyra pennor…

Jag är mest nyfiken på Magnetic Eye Color i färgen Twilight (hallå ytterligare Magnetic-alternativ?!), en ögonkrita som ska sitta som berget utan primer. Om du är sugen på att slå till själv så kan Nudestix köpas online på HQHair som skickar till Sverige.

2 kommentarer

Lägg till din →

Har färgen Gilt i Magnetic Eye Color som jag fick i en av Lookfantastics egna beautyboxar. Bra pigment, sitter lika bra utan primer som med, jämn applicering, lägger sig inte i några veck osv. Har använt pennan vid varje ögonsminkning de senaste veckorna. Supernöjd! Go for it!

Lämna ett svar