Meckat under huven

De senaste veckorna har vi ägnat åt oss lite virtuell vårstädning här på bloggen, något som inte är speciellt tydligt för er som läser den men som förhoppningsvis ska hjälpa både er och oss att kunna hitta bättre i vårt arkiv. Eftersom vi hållit på med det här sedan februari 2008 (O___O) finns det en hel del material att gå tillbaka till, och det vore ju synd och skam om inlägg som fortfarande skulle kunna vara informativa glöms bort och lämnas åt sitt öde.

Några favoriter som vi fortfarande gillar och tycker förtjänar lite återuppståndet intresse över:

Madrid Korres coffee

Sedan har vi även stökat runt lite med våra kategorier, allt för att ni ska kunna leta upp passande inlägg lättare. Vi har exempelvis sorterat allt kring shopping utomlands i olika grupper; Europa (innehållandes bland annat de åren Ka bodde i och utforskade Madrid), Asien och storfavoriten USA.

Shopping Asien Japan

Till höger är det lätt att bläddra bland olika kategorier, och där finns också direktlänkar till våra serier Q&A och Back to basics, och ett samlingsinlägg för alla mascaror vi testat genom åren. Självklart finns vår NYC-guide ständigt tillgänglig i högerkant den också. Som alltid välkomnar vi alla tips på hur vi kan göra bloggen en ännu bättre upplevelse, annars så uppmanar vi er att klicka runt och UTFORSKA!

Lämna ett svar