Veckans provpåse: Dermalogica Exfoliating Body Scrub

Den här veckans provpåse är en för kroppen, närmare bestämt Exfoliating Body Scrub från välkända Dermalogica. Jag har ett svagt minne av att jag provat en påse eller två för ett par år sedan, men nu senast använde jag en efter att vi flugit från Pittsburgh till Göteborg. Och innan dess varit i Västindien, så jag behöver nog inte beskriva exakt HUR skönt det var att skrubba av sig ett par lager strand- och resdamm.

Det här är en av det mest riviga kroppsskrubbarna jag provat, och det är en härligt grovkornig och tjock leraktig kräm som är laddad med riv. Absolut ingenting jag vill använda på känslig hy (ansikte och urringning, för min del) men på armar, ben och rumpa är den otroligt skön att massera runt! Leran luktar örtigt och gott tack vare mysig lavender och eukalyptus. Funkar den då? Åh ja. Huden blir som pånyttfödd, fri från alla eventuella fnas och flagningar — och den är dessutom väldigt skön att massera fötterna med eftersom den är så rejäl och effektiv.

Dermalogica Exfoliating Body

Mjuk, mjuk, mjuk kan jag sammanfatta det hela med, och jag skulle gärna ha en liten tub i duschen nu i sommar.

1 kommentar

Lägg till din →

Lämna ett svar