Hudvård på resa

Hudvård på resa FAB Tatcha Fresh Laneige

Den här säsongen har onekligen börjat med en rivstart när det kommer till resor, först Västindien och nu senast en vecka i Kroatien. Solskydden har fått jobba hårt, och dessutom har jag lagt ner orimligt mycket tankeverksamhet på hudvård före och efter solning. Det här är vad jag packade med mig för Kroatien, många nya och lockande produkter som dessutom alla är i resestorlek.

Hudvård på resa Tatcha Fresh

Rengöring från Tatcha och Fresh, en kombination som var gudasänd. Pure One Step Camellia Cleansing Oil är en av de bästa rengöringsoljor jag stött på (go figure, eftersom den är dyyyr) och med det tillhörande rengöringspulvret skapas en både skonsam och djuprengörande rutin. Perfekt att lösa upp solkrämsrester med på kvällen, medan den lite enklare Soy Face Cleanser från Fresh agerade morgontvätt.

Efter tvätt (och exfoliering med First Aid Beauty Radiance Pads, något som jag bara gjorde en gång under veckan för att minska risken för solskador) lyxade jag till det med återfuktande ansiktsprayen Tatcha Luminous Dewy Skin Mist innan jag fortsatte med serum och kräm från Laneige. Jag kan utan tvekan säga att Luminous är något av det mest potenta jag stött på när det kommer till återfuktning, och jag skulle aldrig slösa produkten genom att använda den ovanpå smink under dagen. Nej, här pratar vi ett ytterligare steg med fukt i hudvårdsrutinen.

Hudvård på resa Tatcha Biotherm Laneige

När jag förberedde packningen hittade jag även en provtub av ögonkrämen Aquasource Eye Perfection från Biotherm, en väldigt lätt och svalkande kräm som fördelas med roll on-kula. Formulan och utförandet passade väldigt bra på solsemester, men bortsett från det tror jag att Aquasource är lite för lätt för min smak — jag föredrar lite mjukare och fluffigare ögonkrämer. Alternativt att jag kan använda den som en första, underliggande ögonkräm.

Serum, ansiktskräm och nattmask är alla från sydkoreanska Laneige, och dom fick med beröm godkänt. Hela serien går ut på att mata huden med fukt, och det är rätt och slätt vad dom gör. Inga avancerade ingredienser, men tillräckligt för att hålla min hy mjuk och fast. Enda minuset är att dom är onödigt parfymerade.

Sammanfattningsvis var det här en packning som visade sig vara en av de bättre jag komponerat, och jag fick dessutom passat på att ge de nyare produkterna en riktigt utmaning.

1 kommentar

Lägg till din →

Lämna ett svar