Show those cat-like eyes!

EyelinersI

När jag tittade igenom badrumsskåpet häromdagen insåg jag att jag hade inte mindre än fyra flytande svarta eyeliner-pennor! Kanske inte så många för flera av er, men för en som inte använder mer smink än mascara är det en stor samling. Jag tänkte passa på att visa upp och jämföra de fyra varianterna jag har, eftersom de alla skiljer sig åt:

  • Shiseido Integrate Ultra Slim Liquid Eyeliner fick jag från Mi efter hon varit i Japan. Denna ger den tunnaste linjen med bra svärta, men är också lite svår att få skarp
  • Eyeko Eye Do Liquid Eyeliner ger en tjockare linje, men kan nog tunnas ut lite om man är lätt på handen. Bra svärta och skarphet gör att den är ganska lätt att måla med, även för en nybörjare som jag
  • Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner ser minst svart ut på papperet men ändå har jag föredragit denna när jag testat hemma. Kanske för att det går att bygga upp färg och det blir inte kolsvart med en gång. Dock lite sladdrig spets som gör linjen lite oskarp
  • Une Absolute Blacks Eyeliner Stylo är förvisso inte flytande, men fick vara med på listan ändå. Ekologiskt är alltid bra! Som en tjock svart krita målar man linjen, som sedan är lätt att sudda ut med fingret eller en tops

EyelinersII

Nu kanske jag bara ska bli lite bättre på att använda dessa…

Lämna ett svar