Reparerande från Davines

Davines SU hår dusch

Vad passar väl bättre än en veckas solsemester för att verkligen kunna utvärdera årets solserie från Davines SU, speciellt med tanke på den besvikelse Sverige har bjudit på den här säsongen…

Davines brukar inte göra oss besvikna, och de lyckas med även den här serien. Hair & Body wash är något så enkelt som duschkräm och schampo i ett (lite som en lyxigare Dubbeldusch), som på ett bra sätt får bort alla solkräms- och saltrester utan att lämna huden — eller håret — skrikande rent. Smidigt med en flaska istället för två, speciellt då necessären vid sommarsemestrar tenderar att vara sprängfylld som det är.

Vid strandkanten använde både jag och en vän Hair Milk, en mellantjock kräm som är enkel att spraya på i blött hår och som lämnar det avsevärt mycket mjukare, utrett och återfuktat. Perfekt att komplettera Hair Mask med, en krämig och potent hårinpackning som även den boostar håret med elastiska och vårdande egenskaper.

Bra grejer med andra ord, och jag kommer att använda upp dom även om solen och havet inte behagar samarbeta nu i augusti.

1 kommentar

Lägg till din →

Lämna ett svar