Veckans provpåse: Tata Harper Hydrating Floral Essence

Tata-Harper-Hydrating-Flower-Essence

Okej, detta är ingen provpåse om vi ska vara strikta — kanske hade Veckans tester varit en bättre titel, men strunt i det nu. Märket Tata Harper har lockat mig från dag ett, så jag blev jätteglad att få testa tonern Hydrating Floral Essence. Detta ansiktsvatten i sprayform ska återfukta med hjälp av hyaluronsyra och diverse växtextrakt, som aloe vera, lavendel och ros. Doften är örtig och grön och känns varken för påtaglig eller skarp när den sprayas i ansiktet.

Eftersom testern är pytteliten och bara räckte till några weekend-resor, så är det ju såklart svårt att uttala sig om den långvariga effekten. Men de gånger jag använde tonern (efter tvätt, innan serum) visade ansiktet inga tecken på irritation. Tvärtom, hyn verkade suga i sig den extra fukten och kändes både klar och jämn. Jag har inget negativt att säga, och skulle gärna prova en fullstorlek om tillfälle ges.

Tata Harper

Vad mer? Jo, Beautypedia hatar den. Caroline Hirons älskar den. Vem ska vi tro på?

8 kommentarer

Lägg till din →

Eller hur! Så himla fina! <3

Om man är superkänslig för "fragrance" så kanske man ska vara lite försiktig -- därför är ju såna här små testers så bra!

Det är ett spännande “naturligt” märke som framför allt Mi har testat. Sök här på bloggen så får du några inlägg, men vi kanske ska göra ett inlägg om själva märket också, tack för tips!

Lämna ett svar