Badlands

rco_badlandspdp

Det går inte att undgå faktumet att torrschampo blivit allas darling de senaste åren, och från att främst varit tänkt för att maskera otvättat och fett hår har det mer och mer omvandlats till en stylingprodukt för stadga, volym och textur. Fint och glatt hår som inte vill göra annat än att krama skalpen? Kör torrschampo. Kort frisyr som gärna vill ha så mycket höjd som möjligt? Kör torrschampo. Etc. etc, ja ni förstår.

Utöver den vanligaste formen som kommer på sprayflaska är det också vanligt att hitta torrschampo i pulverform, från exempelvis BlowPro, Kevin Murphy eller klassikern Schwarzkopf Dust It. Vad är då den naturliga utvecklingen? Jo, torrschampo i krämform!

Badlands från snygga R+Co beskriver dom som en del torrschampo och en del styling för riktigt bad ass textur och dagen efter-känsla. På plussidan har vi helt klart att vi slipper sprayflaskan med allt den medför, risken att få vitt puder all over och på ett lite mer ytligt plan är burken riktigt snygg att ha i badrummet.

R+Co finns på utvalda salonger i Sverige, men hur vi än letar kan vi tyvärr inte hitta någon lista på vilka. Online är Space NK (UK) en återförsäljare som skickar märket till oss här uppe i norr.

1 kommentar

Lägg till din →

Lämna ett svar