Glow for days

lumene-eve-lom-ren-skincare

Yes, vi har fallit för det ökända “glowet”. Men vad är det att inte gilla? I grund och botten handlar det om välskött och fuktmättad hud — och inte så mycket om sminkprodukter som fejkar ett glow, även om det såklart också har sin charm.

Några tips för att få hyn att stråla:

  • Väldigt många av oss slarvar med ansiktsrengöringen, vilket faktiskt ofta är anledning till att hyn blir glåmig. Så fuska inte med rengöringen, utan låt det vara en självklar rutin både morgon och kväll. Använd en tvätt som passar din hudtyp, och sluta upp med otyget att använda rengöringswipes (annat än som paniklösning vid speciella tillfällen). När du tror att huden är ren, rengör lite till
  • Köp en exfolierande toner, dvs ansiktsvatten, som hjälper till att lyfta bort döda hudceller och låter ny, frisk hud kika fram ack så mycket enklare. Då slösar du ju inte heller dina lyxiga produkter på död hud som inte kan tillgodogöra sig fukten
  • När huden är riktigt ren och exfolierad är den maximalt mottaglig för diverse härligheter. Skäm bort den med en nattmask en eller några gånger i veckan, eller varför inte använda en skön och näringsrik ansiktsolja varje natt?

Några av de senaste nyheterna på marknaden i kategorin GLOW HONEY GLOW är en skir och utjämnande foundation från Lumene, superduper-återfuktande serumet Keep Young and Beautiful från REN Skincare (men där vi däremot hötter lite med fingret åt likamedtecknet mellan ung och vacker) och en krämig, lystergivande och närande dagkräm från brittiska Eve Lom.

1 kommentar

Lägg till din →

Lämna ett svar