Pürminerals Wake Up Brow

purminerals-wake-up-brow

Det var inte allt för längesedan jag inte ens tittade två gånger åt ögonbrynspennor, utan höll krampaktigt i min ögonbrynsskugga med tillhörande borste. Men så blåser det lite nya vindar ibland, och efter ett första bra intryck av en enkel penna fick jag blodad tand att testa mer.

Wake Up Brow från Pürminerals (300 kr på Hudoteket) är den bästa jag testat hittills, i mellanbruna nyansen Latte. Utöver den mörka pennan är det även en ljust rosa uppljusande del som är tänkt att användas som highlighter, men den var inte så mycket för min rutin så den använde jag knappt. Båda stiften skruvas upp och behöver alltså inte vässas, och på ena korken får du även med en liten kam som är perfekt för en avslutande genomborstning för att fördela färgen och verkligen sätta det naturliga utseende på plats.

Det bästa med Wake Up Brow är formulan på stiftet och hur enkel den är att använda. Tänk er en fast penna men med en vaxig konsistens — som gör att det aldrig blir för mycket eller för lite — en perfekt kombination som lätt fäster på både hud och strån. Inget torrt dragande eller kletigt klumpande med andra ord, och ingen hade blivit gladare än jag om Pürminerals väljer att skippa den (onödiga) rosa delen för dubbelt så mycket brunt! Det enda negativa jag kan komma på är att den… ja, tog slut ?

purminerals-eotd

4 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar