Smooth as silk

tatcha-pure-polished

Den här rengöringskombon är ALLT. Visst, jag hade väldigt höga förhoppningar på de testa på-produkter jag beställde från Tatcha, men att dom skulle hålla en sån h-ä-r hög nivå var jag inte riktigt beredd på.

Först börjar jag med Pure, den ljuvligaste rengöringsolja jag någonsin stött på. Mjuk och krämig i en perfekt avvägning, och jag vill aldrig sluta massera. Jag tar några droppar vatten på fingrarna och fortsätter massera, vad som innan var olja har nu förvandlats till en mjölk. Massera, massera, massera… Till sist får jag ge mig och sköljer av. Känner direkt att huden är overkligt mjuk och fuktladdad. Strör lite Polished pulver i handflatan, väter andra handen igen och vips har pulvret övergått till ett lyxigt skum när jag gnuggar handflatorna mot varandra. Inte ett skrubbkorn kvar i sikte, och jag masserar återigen — andaktsfullt — ansiktet. Sköljer, dabbar av med en ren liten handduk och ler.

Efterföljs gärna med det lyxigaste jag har i serum- och krämväg, bara för att varför inte.

Tatcha är inte billigt på något sätt, men jag kan inte släppa tanken på att dom verkligen vet vad dom håller på med, enbart använder ingredienser av hög kvalitet, och dessutom ger en merkänsla utöver det vanliga. Dom erbjuder sig att skicka till Europa för $35, eller gratis för ordrar över $250. Om du befinner dig i USA är frakt alltid gratis.

3 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar