Hösten hos & Other Stories

other stories

För första gången har ett pressutskick från & Other Stories hittat till oss på El Mika, och medan El tog tag i kroppsprodukterna fick jag titta närmare på sminket. Höstkollektionen innehåller främst produkter för ögonen, och jag tyckte att rosa-rostiga skuggan Birrus Rust och skogsgröna ögonpennan Mohair Khaki lockade mest.

Betyder det att dom är riktiga budgetfynd för sina blotta 90 kronor styck? Tyvärr inte. Ögonskuggan — som säger sig vara både högpigmenterad och long lasting — är fantastiskt fin som ensam skugga på locket, men lägger sig i veck trots användande av primer. Tråkigt! Kanske får jag experimentera med den lite mer (eller köpa en ny primer?), men de två första användningarna imponerade inte. Pennan då? Jodå, även här är det finfina pigment och den skimrande brungröna tonen är jättefin att sudda lätt med längs med franskanten. Däremot sitter inte heller den något vidare bra, utan är helt enkelt lite för smörig och krämig. Men eftersom den är så vacker i färgen kommer jag fortsätta använda den, men måste då hitta en passande ögonskugga att fixera med.

Vinnaren? HELT klart underbara nagellacket Miniver Wine. Jag menar, TITTA PÅ DET! Höstperfektion. Två lager ger den mest perfekta mörkröda tonen med en hint av brunt i, utan att bli svartmörkt som till exempel Chanel Rouge Noir. Applicerade även väl godkänt, så om ni springer på det kan jag verkligen rekommendera ett klassiskt köp.

Other stories Miniver Wine

1 kommentar

Lägg till din →

Lämna ett svar