Mi(nt)

Mint Essie Depend

Det var inte igår som den största hypen med mintgröna/blå lack började direkt, snarare kring 2009 när Essie var ett av de första mer budgetvänliga märkena som släppte sin version Mint Candy Apple. Mycket lack har runnit under broarna sedan dess, men det är fortfarande en av Essies populära färger.

I samband med att jag fick ta över Blossom Dandy (Essie vårkollektion 2015) från casa El, tyckte jag det var lämpligt att jämföra det med två andra mintiga nagellack i min byrå.

Mint Essie Depend NOTD

När det kommer till pasteller har det alltid varit så att en fått acceptera att dom är svåra att måla med. Men, det verkar som något som är på väg bort, för varje pastellfärgat som släpps känns det som att formulan även blir bättre. Så är även fallet här, och nyaste Blossom Dandy är som en dröm. Mint Candy Apple och #245 är båda svåra att manövrera, främst kring nagelbandskanten samt att få hela manikyren fri från ränder.

Jag uppdaterar alltså gärna mitt innehav med snälla Blossom Dandy, även om det är små små skillnader i nyans på de tre. Jag säger som jag — och många innan mig — sagt innan, they’re not the same, they’re similar!

2 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar