Neal’s Yard Remedies

Neal's Yard Remedies - Orange Flower Facial OilYou are always on my mind, you are always on my mind. Hudvård alltså. Ett märke som jag nyligen blivit nyfiken på är brittiska Neal’s Yard Remedies, som jag just har fått hem att testa i form av Orange Flower Facial Oil. Det finns massor jag gillar direkt: designen på förpackningarna, att det är ekologiskt och naturligt fokus, att det inte är djurtestat, att jag slipper syntetisk parfym eller färg, en bra webbsida med lättillgängliga INCI-listor… osv.

På tal om INCI, Orange Flower Facial Oil innehåller olja från macadamia, jojoba, nattljus, hampa, granatäpple, oliv, mandarin, neroli, ilang-ilang, havtorn och solros. Utöver det, i mina ögon de nödvändiga konserveringsmedlen and that’s it. Oljan är bra för både normal och torr hy och jag tänker den blir perfekt mysig under vinterhalvåret, nu när min Precious Oil är slut. Ännu har jag inte öppnat och sniffat men jag kan verkligen tänka mig att det kommer bli gudomligt. Längtar!

7 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar