Bobbi Brown Beach

bobbi brown beach edp

Det är ruskigt kallt och vått i Göteborg för tillfället, så jag gör det bästa av det hela och bor i mina mjukaste tröjor — kashmirtröjor från J. Crew är mjuka som kattungar och håller både form och finish väl godkänt — och de mest tröstande dofterna.

En av favoriterna är Beach av Bobbi Brown, som jag köpte i USA för nästan prick ett år sedan. Tänk er en rund och väldoftande kroppsolja med ett yttepytte stänk av mandarin och “havsdoft” och ni har Beach. Förra veckan när jag träffade El efter att jag precis duschat och rullat på mig Beach blev hon helt till sig och undrade direkt vad jag hade smort in mig i för “göttig olja”. Ett väldigt bra betyg i min bok och jag kommer att fortsätta kombinera doften med snällt mjuka kläder och varma drycker.

Lämna ett svar