Hyaluronic Intensive Treatment Mask aka. Askungemasken

magicstripes mask

Till en början med: Förlåt, jag är mycket medveten om att det här är en oförskämt dyr rekommendation — men den är trots det för bra för att inte dela med sig av. Speciellt så här när jul och nyår börjar att närma sig. Hyaluronic Intensive Face Mask från Magicstripes (som går loss på hela 399 kr för 3 masker) är en omsusad nyhet i modevärlden där den plumpar kändisar och modellers hud till höger och vänster. Jag har tidigare bara testat arkmask från ett annat märke, så jag kan inte på något vis uttala mig som en expert. Trots det var det inte svårt att efter en användning konstatera att det här är The Real Deal dot com.

Arkmaskerna kommer förpackade i singelpaket, och i vardera ligger helt enkelt ett fejs delat i två. Du tvättar ansiktet (för maximal effekt skulle jag även rekommendera en lätt exfoliering), öppnar förpackningen och tar lite av det slime som arken ligger i för att liksom använda som lim, och sen smäller på de två delarna. Efter det fortsätter du med vad du höll på med innan, och vips kan det ha gått upp till 30 minuter en timme. Visst, ibland kändes det som att dom höll på att halka av, men det var nog mest inbillning även om jag rättade till delarna lite då och då.

The gel type water-soluble mask, has superior effects on skin nutrition supply. Magicstripes Hyaluronic Treatment Mask moisturises and relaxes the facial skin and improves greatly it’s elasticity

Arken känns som tjocka gelatinblad är och indränkta i hyaluronsyra. Dom är sköna att ha på och lämnar en extremt återfuktad och lugnad känsla. Efter att jag låtit dom sitta på i cirka 30 minuter tog jag av dom, klappade in resterna av produkten (samt ytterligera lite av det som låg i förpackningen), och nöjde mig så. Jag hade om jag velat kunna toppa det med en lätt dagkräm eller en återfuktande toner, men eftersom huden kändes så bra och jag inte upplevde någon kladdighet lät jag det vara. Och ja, jag var faktiskt imponerad av restultatet! Plumpad är ett bra svengelskt ord för effekten då huden kändes fyllig, spänstig och med en väldigt fin lyster.

Om det är värt det? Med tanke på effekten (och självklart beroende på dina tillgångar): ja. Om du ska på en speciell tillställning — eller bara vill rå om dig lite extra — är det ett perfekt litet paket att ta till. Eller varför inte dela på ett paket tillsammans med din flickvän och en vän?

MEN som det slumpade sig så här på Black Friday och allt så hittade jag trepacket på brittiska Feel Unique (tack Bjooti!) — och med ett lite lägre utgångspris, 20 % hela helgen (med koden BLACKFRIDAY20) och gratis frakt så kommer det hela ner till under trehundringen. Ett bra tillfälle att passa på, med andra ord, lönefredag och allt.

1 kommentar

Lägg till din →

Lämna ett svar